Політика повернення

Загальні положення

1.1. Цей договір між продавцями, що вказані в розділі сайту «Контакти» надалі «Продавець» та користувачем послуг інтернет-сайту https://sport-fun.com.ua/, надалі – «Покупець», діє з метою придбання Товару, приймає умови цього договору купівлі-продажу товарів (далі – Договір) на таких умовах.

1.2. Договірні відносини між Продавцем та Покупцем оформляються у вигляді Договору публічної оферти. Натискання на сторінці Веб-сайту https://sport-fun.com.ua/кнопки «Оформити замовлення» означає, що Покупець, незалежно від статусу (фізична особа, юридична особа, фізична особа-підприємець), згідно з чинним міжнародним та українським законодавством , взяв до виконання умови Договору публічної оферти, зазначені нижче.

1.3. Договір публічної оферти є публічним, тобто відповідно до статей 633, 641 Цивільного кодексу України його умови є однаковими для всіх Покупців незалежно від статусу (фізична особа, юридична особа, фізична особа-підприємець). При повній згоді з цим Договором Покупець приймає умови та порядок оформлення замовлення, оплати та доставки товару Продавцем.

1.4. Цей Договір набирає чинності з моменту натискання на кнопку «Оформити замовлення», яким Покупець дає згоду здійснити покупку наявного Продавця Товару та діє до моменту отримання Покупцем Товару від Продавця та повного розрахунку з ним

1.5. Для регулювання договірних правовідносин за Договором Сторони обирають та, у разі потреби, застосовують українське законодавство. Якщо міжнародним договором, згода на обов’язковість якого надана Верховною Радою України, встановлені інші правила, ніж ті, що встановлені українським законодавством, то застосовуються правила міжнародного договору

1.6. Укладаючи Договір (тобто акцептуючи умови цього договору оферти шляхом оформлення Замовлення), Покупець підтверджує наступне:

• Покупець повністю ознайомлений, і згоден з умовами цієї пропозиції (оферти);

• Він дає дозвіл на збирання, обробку та передачу персональних даних на умовах, визначених нижче у Застереженні щодо збору, обробки та передачі персональних даних, дозвіл на обробку персональних даних діє протягом усього терміну дії Договору, а також протягом необмеженого строку після закінчення його дії. Крім цього, укладанням Договору Замовник підтверджує, що він повідомлений (без додаткового повідомлення) про права, встановлені Законом України “Про захист персональних даних”, про цілі збору даних, а також про те, що його персональні дані передаються Продавцю з метою виконання умов цього Договору, можливості проведення взаєморозрахунків, а також для отримання рахунків, актів та інших документів. Замовник також погоджується з тим, що Продавець має право надавати доступ та передавати його персональні дані третім особам без будь-яких додаткових повідомлень Замовника, , не змінюючи у своїй мета обробки персональних даних. Обсяг прав Замовника як суб’єкта персональних даних згідно із Законом України “Про захист персональних даних” йому відомий і зрозумілий.

Поняття та визначення

2.1. У цій оферті, якщо контекст не вимагає іншого, нижченаведені терміни мають такі значення:

• «Акцепт» – прийняття Покупцем пропозиції продавця про придбання Товару, зображення якого розміщено на Веб-сайті https://sport-fun.com.ua/ шляхом додавання його до віртуального кошика та надсилання Замовлення.

• «Інтернет-магазин» – відповідно до Закону України «Про електронну комерцію», засіб для подання або реалізації товару, роботи чи послуги шляхом вчинення електронної угоди.

• «Замовлення» – належним чином оформлена та розміщена на Веб-сайті https://sport-fun.com.ua/ заявка Покупця на покупку Товарів, що адресується продавцю.

• «Продавець» – будь-яка дієздатна юридична особа, фізична особа-підприємець, згідно з чинним міжнародним та українським законодавством, які є власниками або розповсюджувачами Товару та за допомогою Веб-сайту https://sport-fun.com.ua/ мають намір його продати .

• «Покупець» – будь-яка дієздатна фізична, юридична особа, фізична особа-підприємець, згідно з чинним міжнародним та українським законодавством, що відвідали Веб-сайт https://sport-fun.com.ua/ та мають намір придбати той чи інший Товар.

• «Товар» – предмет торгівлі (товар, техніка, виріб, модель, аксесуар, комплектуючі та супутні предмети, будь-які інші предмети торгівлі), що пропонується до продажу та розміщений на сайті.

Предмет договору

3.1. Продавець зобов’язується на умовах та в порядку, визначених цим Договором продати Товар на основі Замовлення, оформленого Покупцем на відповідній сторінці Інтернет-магазину https://sport-fun.com.ua/, а Покупець зобов’язується на умовах та у порядку, визначених цим Договором , купити Товар і сплатити за нього гроші.

3.2. Продавець гарантує, що Товар не передано у заставу, не є предметом спору, не перебуває під арештом, а також на нього відсутні будь-які права третіх осіб.

3.3. Продавець і Покупець підтверджують, що чинний Договір не є фіктивним або удаваним правочином, або угодою, вчиненою під впливом тиску або обману.

3.4. Продавець підтверджує, що має всі необхідні дозволи на провадження господарської діяльності, що регулюють сферу правовідносин, що виникають та діють у процесі виконання цього Договору, а також гарантує, що має право на виробництво та/або реалізацію товару без будь-яких обмежень, відповідно до вимогами чинного законодавства України, та зобов’язується нести відповідальність у разі порушення прав Покупця у процесі виконання цього Договору та реалізації Товару.

Порядок оформлення замовлення

4.1. Покупець має право оформити замовлення на будь-який товар, представлений на сайті Інтернет-магазину та наявний.

4.2. Кожна позиція може бути представлена ​​в замовлення у будь-якій кількості.

4.3. За відсутності товару на складі, Менеджер компанії зобов’язаний повідомити Покупця (по телефону або через електронну пошту).

4.4. За відсутності товару Покупець має право замінити його товаром аналогічної моделі, відмовитися від цього товару, анулювати замовлення.

Ціна договору та порядок оплати

5.1. Ціна кожного окремого Товару визначається Продавцем та вказується на відповідній сторінці Веб-сайту https://sport-fun/.com.ua/ Ціна Договору визначається шляхом складання цін усіх вибраних Товарів, поміщених у віртуальний кошик та ціни доставки, що визначається залежно від способу доставки відповідно до умов розділу «Доставки».

5.2. Вартість Замовлення може змінюватись в залежності від ціни, кількості або номенклатури товару.

5.3. Покупець може сплатити замовлення такими способами:

1) за допомогою банківського переказу грошей на картковий рахунок Продавця, у т.ч. за допомогою Інтернет-банкінгу (Покупець оплачує замовлення протягом

трьох днів з дати отримання реквізитів у розмірі 100% передоплати).

2) післяплатою при отриманні Замовлення представнику служби доставки або у відділенні Компанії-перевізника.

3) за допомогою онлайн оплати на Веб-сайті платіжної системи кредитною карткою наступного типу:

• Visa

• Mastercard

5.4. Будь-яким іншим способом за домовленістю із Продавцем.

Умови доставки замовлення

6.1. Способи, порядок та термін доставки товарів вказані на сайті в розділі «Доставка». Порядок та умови доставки замовленого товару Покупець вказує на замовлення в момент оформлення покупки.

6.2. Доставка товару здійснюється власними силами співробітниками інтернет-магазину згідно з умовами доставки, або із залученням третіх осіб (перевізника).

6.3. При отриманні товару Покупець повинен у присутності представника кур’єра перевірити відповідність Товару якісним та кількісним характеристикам (найменування товару, кількість, комплектність, термін придатності).

6.4. При доставці Товарів до інших міст України або на території іншої країни, що виконується іншими Службами доставки (далі Компаніями-перевізниками) Покупець у повному обсязі та беззастережно погоджується з Правилами перевезення вантажів цими компаніями-перевізниками.

6.5. Факт отримання Товару та відсутність претензій до якості Товару, що доставляється Компаніями-перевізниками, Покупець підтверджує власним підписом у товарно-транспортній накладній, декларації Компанії-перевізника або у видатковій накладній при отриманні Товару. Зі свого боку, Продавець гарантує відвантаження Товару Компанії-перевізнику в кількості, зазначеній та оплаченій Покупцем, у комплектності згідно специфікації цього Товару та у належному (робочому) стані та якості.

6.6. Разом із замовленням Покупцеві надаються документи згідно із законодавством України.

Права та обов’язки сторін:

7.1. Продавець має право:

– в односторонньому порядку призупинити надання послуг за цим договором у разі порушення Покупцем умов цього договору.

7.2. Покупець зобов’язаний:

– своєчасно оплатити та отримати замовлення на умовах цього договору.

7.3. Покупець має право:

– оформити замовлення в Інтернет-магазині;

– оформити електронний договір;

– вимагати від Продавця виконання умов цього Договору.

Відповідальність сторін

8.1. Сторони несуть відповідальність за невиконання або неналежне виконання умов цього договору у порядку, передбаченому цим договором та чинним законодавством України.

8.2. Продавець не несе відповідальності за:

– Змінений виробником зовнішній вигляд Товару;

– за незначну невідповідність колірної гами товару, що може відрізнятися від оригіналу товару виключно через різну колірну передачу моніторів персональних комп’ютерів окремих моделей;

– за зміст та правдивість інформації, що надається Покупцем під час оформлення замовлення;

– за затримку та перебої у наданні Послуг (обробки замовлення та доставки товару), що відбуваються з причин, що знаходяться поза сферою його контролю;

– за протиправні незаконні дії, здійснені Покупцем за допомогою цього доступу до мережі Інтернет;

– за передачу Покупцем своїх мережевих ідентифікаторів – IP, MAC-адреси, логіну та паролю третім особам;

8.3. Покупець, використовуючи наданий йому доступ до мережі Інтернет, самостійно несе відповідальність за шкоду, заподіяну його діями (особисто, навіть якщо під її логіном знаходилася інша особа) особам або їхньому майну, юридичним особам, державі або моральним принципам.

8.4. У разі настання обставин непереборної сили сторони звільняються від виконання умов цього договору. Під обставинами непереборної сили для цілей цього договору розуміються події, що мають надзвичайний, непередбачуваний характер, які виключають або об’єктивно заважають виконанню цього договору, настання яких Сторони не могли передбачити та запобігти розумним способам.

8.5. Сторони докладають максимум зусиль для вирішення будь-яких розбіжностей лише шляхом переговорів.

Інші умови

9.1. Інтернет-магазин залишає за собою право в односторонньому порядку вносити зміни до цього договору за умови попередньої публікації його на сайті https://sport-fun/.com.ua/

9.2. Інтернет-магазин створено для організації дистанційного способу продажу товарів через Інтернет.

9.3. Покупець відповідає за достовірність зазначеної при оформленні замовлення інформації. При цьому, при здійсненні акцепту (оформлення замовлення та подальшої оплати товару) Покупець надає Продавцю свою беззаперечну згоду на збирання, обробку, зберігання, використання своїх персональних даних у розумінні ЗУ «Про захист персональних даних».

9.4. Оплата Покупцем оформленого в Інтернет магазині замовлення означає повну згоду Покупця з умовами договору купівлі-продажу (публічної оферти).

9.5. Фактичною датою електронної угоди між сторонами є дата прийняття умов відповідно до ст. 11 Закону України “Про електронну комерцію”.

9.6. Використання ресурсу Інтернет-магазину для перегляду товару, а також для оформлення замовлення для Покупця є безкоштовним.

9.7. Інформація, що надається Покупцем, є конфіденційною. Інтернет-магазин використовує інформацію про Покупця виключно з метою обробки замовлення, відправлення повідомлень Покупцю, доставки товару, здійснення взаєморозрахунків та ін.

9.8. Продавець не несе відповідальності за зміст та достовірність інформації, що надається Покупцем під час оформлення замовлення. Покупець відповідає за достовірність зазначеної при оформленні замовлення інформації.

Порядок повернення товару належної якості

10.1. Повернення товару до Інтернет-магазину здійснюється відповідно до чинного законодавства України.

10.2. Повернення товару до Інтернет-магазину здійснюється за рахунок Покупця.

10.3. При поверненні Покупцем товару належної якості Інтернет-магазин повертає йому сплачену за товар грошову суму за фактом повернення товару за вирахуванням компенсації витрат Інтернет-магазину пов’язаних з доставкою товару Покупцю.

Термін дії договору

11.1.Електронний договір вважається укладеним з моменту отримання особою, що направила пропозицію укласти такий договір, відповіді про прийняття цієї пропозиції у порядку, визначеному частиною шостою статті 11 Закону України “Про електронну комерцію”.

11.2. До закінчення терміну дії цей Договір може бути розірваний за взаємною згодою сторін до моменту фактичної доставки товару шляхом повернення коштів.

11.3. Сторони мають право розірвати цей договір в односторонньому порядку, у разі невиконання однієї із сторін умов цього Договору та у випадках, передбачених чинним законодавством України.

Кошик
Список побажань 0
Відкрити сторінку Продовжити покупки
Догори
This site is registered on wpml.org as a development site.